Indtast din nummerplade, så finder vi din bil for dig.
Find min bil

Øvrigt vedrørende anhængertræk:

Det er købers ansvar at undersøge, om den bil, det pågældende anhængertræk skal monteres på, er godkendt til at trække noget. Nogle bilmodeller må ikke trække noget, selvom anhængertrækket passer på bilen. I de tilfælde kan anhængertrækket så kun bruges til cykelstativ, hvilket dog kræver, at der påklæbes et nyt typeskilt med 0 kg. i trækvægt. Et nyt typeskilt koster i de tilfælde kr. 100.

Desuden er det købers ansvar at undersøge, om der skal foretages ændringer på bilen, for at den må trække noget. F.eks. om den skal have udskiftet blæser eller andet. Disse ændringer på bilen udføres ikke af os i forbindelse med montering af anhængertræk.

Vedrørende nummerpladesøgning er det brugers ansvar at kontrollere, om søgeresultatet kommer frem til korrekt model og årgang, idet bilen kan være registreret på en måde i bildatabase, så bildata ikke stemmer overens med data på varer.

 

Vedr. kodning af biler:

Når et køretøj er til reparation/tilbagekaldelse/softwareopdatering eller lignende hos VAG-kontraktpartner/værksted, udføres der for det meste en nominel/faktisk sammenligning af kodningen i køretøjet og den kodning, der er gemt online hos producenten.

Hvis kodningen, som er gemt hos producenten overføres til køretøjet, går alle kodninger tabt igen, som er blevet foretaget "manuelt" via det efterfølgende forløb. I dette tilfælde er kodningen for anhængertrækket mistet i de forskellige styreenheder.

Man bør informere VAG-kontraktpartneren/værkstedet om, at der efterfølgende er monteret anhængertræk på køretøjet. VAG-kontraktpartneren/værkstedet kan så foretage kodningen igen via en såkaldt foranstaltningskode resp. SVM-kode (software-versions-management) og dermed foretage en returdokumentation til producenten.

 

Reklamation:

2 år fra leveringsdato, hvis ikke andet aftales. Jydekrog.dk har ikke ansvar for skader, som skyldes en forkert montering eller ødelæggende behandling som f.eks. boring og svejsning. Det samme gælder ved misbrug som f.eks. påkørsel og overlast. Reklamationsretten omfatter kun rustangreb ved gennemtæring. Reklamationsretten omfatter ikke arbejdsløn ved udskiftning af udstyr, indirekte skade eller tab, motorstop eller driftstop.

Ved udskiftning af dele i forbindelse med en reklamation, skal vi have de udskiftede dele retur, for at få disse dele efterprøvet hos leverandøren. Først efter svar fra den pågældende leverandør kan der tages stilling til evt. dækning af omkostninger i forbindelse med reklamationen.

 

Returnering:

Returnering af varer kan kun finde sted efter forudgående aftale. Godkendte returvarer skal inden 8 dage returneres franko til os, i ubeskadiget tilstand, vedlagt oplysninger om årsag til returnering og fakturanummer. For returvarer modregnes 15% af varens pris, dog min. kr. 100,00, til dækning af ekspeditionsomkostninger. Hvis varen er ridset og dermed skal omlakeres, modregnes 30% af varens pris.
Desuden debiteres pris for manglende dele. Specialfremstillede eller specielt hjemtagne varer tages ikke retur.