Indtast din nummerplade, så finder vi din bil for dig.
Find min bil

Presenninger - til alle formål

Oprettet d.

Presenninger - til alle formål

En presenning der holder, er alle pengene værd - du vil blive overrasket.

 

Vi modtog en rigtig dejlig mail den anden dag. I mailen roste en af vores kunder en presenning, han havde købt for over 4 år siden. 

Han havde fået speciallavet et overdækken til deres havemøbler. Han udtrykte deres begejstring over, hvor godt presenningen stadig holder, hvor pænt det ser ud, når den er lagt på havemøblerne, og hvor meget den beskytter mod snavs, vand og frost. Det er naturligvis noget vi elsker at høre - for glade kunder er jo grunden til vi går på arbejde hver dag.

Kunden ville bestille et overdækken til et hold venner, som havde set hvor godt det fungerer - prisen var ikke så afgørende, nu de havde set værdien af at købe det rigtige første gang.

Bare en historie blandt mange.

Se de flotte billeder:

 

Presenning til trailer - sælger vi flest af. Det gør vi selvfølgelig fordi vi sælger trailerdele - så det er helt naturligt. Vores kunder har opdaget, at presenningerne er de bedste på markedet. De bliver fremstillet i en kraftig kvalitet - den samme som bruges til lastbil presenninger (650 gr. pr. kvm.) De bliver selvfølgelig leveret med alt tilbehør, som elastiksnor og clips.

Presenningen er forsynet med stålringe, som gør at den holder meget længe. Selv til flittig brug.

Presenningen kan bestilles i 4 farver - rød - blå - grøn - grå. Den grå farve er den mest populære. Den er diskret, og forandrer sig aldrig.

 

I shoppen har vi naturligvis lagt presenninger ind, som passer i mål til de mest populære trailere. Det er lige til at gå til, at bestille den der passer til din trailer. 

Men - vi kender jo ikke målene på ALLE trailere. Det kan være, du selv har bygget din trailer, eller det er af en ældre model eller at vi bare ikke har fået opsnust målene.

Derfor har vi fået lavet en prisberegner til presenninger. Her kan du beregne prisen på en presenning til din trailer. I prisen er indregnet 7 cm kant, så det er de stramme udvendige mål du skal indtaste (i cm). Du får den nøjagtige pris, som du kan lægge i kurven. Mega smart! 

 

Men presenninger bliver jo ikke kun brugt til trailere.

 

Som nævnt i indledningen leverer vi mange special presenninger til overdækning af havemøbler om vinteren. Det ser flot ud, og beskytter mod frost, snavs, vand og vind. Havemøblerne holder længere og optager ikke plads i skuret om vinteren. Og det bedste er, at de kræver ikke den samme rengøring om foråret - hvilket jo betyder mere tid til afslapning ;)

Bare kontakt os, så beregner vi en pris.

 

Overdækning af sandkasser er også ret populær. Få lavet en overdækning til børnenes sandkasse og hold sandet rent. Du undgår, at kvarterets katte bruger sandkassen som kattebakke, hvilket er ret uhygiejnisk. Udover det forhindrer det også jord, grene og blade, at blæse ned i sandkassen. Sandet holder sig tørt, rent og lækkert at lege i meget længere.

Hvis du synes presenning er lidt i overkantetn til sandkassen, kan du overveje at få lavet et net. Vi har fået fået speciallavet et net til sandkasser. Nettet holder kattene væk, samt forhindrer de største blade og grene at falde ned i sandet.

Ring eller skriv til os og få en snak om, hvad der passer bedst til dit behov.

 

Hvad med overdæknig af terrassen? Få skræddersyet en overdækning til din terrasse - og nyd den danske sommer i læ for det lunefulde vejr. 

 

 

Hvem har ikke siddet på terrassen en sommeraften og tænkt, at det vil være skønt at blive ude selvom det regner en smule, eller hvis bare det ikke blæser kunne vi ha nydt det endnu mere.

Det giver også mulighed for at have mange gæster uden at leje telt eller festlokale. Med sådan en terrassedækning, får du mulighed for at nyde foråret, sommeren og efteråret.

Vi laver terrassedækningerne efter mål - kontakt os og hør nærmere og få en pris.

 

Synes du det er lidt voldsomt, med totalt terrassedækning? Så vil en terrasseafskærmning - vindnet måske være et godt alternativ. Har du en altan, som godt kunne bruge en windbraker?

Vi synes dette her er en rigtig flot løsning og et godt suplement til glas.

Terrasseafskærmningen tillader noget vind at komme igennem, men afbrækker den, så det føles mere blid. Samtidig er det svære at kigget igennem, uden at være helt lukket.

Dette er en arkitektonisk flot løsning - som kan bruges på terrasser og altaner.

 

 

 

Kun fantasien kan sætte grænser for hvad man kan bruge presenninger til. Vi kan levere det meste.

Om du skal bruge holdebare afdækninger til brændestabler, afdækning af terrasser og altaner, vinter afdækning af både, campingvogne - ja til alt hvor det danske vejr står i vejen.

 

 

 

 

 

 


Kommentar(er) 9

 • Salomon Enrique Mora
  Salomon Enrique Mora

  Hej, Jeg er interesseret i at få en presenning skræddersyet til mine behov. Kan I fremstille en presenning med følgende mål: 1,2 meter i bredde, 1,80 meter i højde og 2,6 meter i længde? Det skal være en smule vandtæt, da det skal bruges til at dække et køleanlæg. Kan I give mig et prisoverslag? Med venlig hilsen Salomon

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Salomon Enrique Mora

   Hej Salomon Tag kontakt til Kibæk Presenning de kan helt sikkert hjælpe dig. Kibæk Presenning A/S Lyager 11 DK – 6933 Kibæk Danmark E-mail: kp@kibaek-presenning.dk Tlf. +45 97 19 13 11 Med venlig hilsen Jydekrog.dk

   Svar

 • Lars Rasmussen
  Lars Rasmussen

  Trailer Presenning 150x300cm + kanter +forstærkning i hjørner. Pris ?

  Svar

 • Claus søgaard poulsen
  Claus søgaard poulsen

  Jeg har een have pavillon som er lukket på de 3 sider og jeg søger een klar presenning til den åbne side , jeg har div billeder etc Som jeg kan sende til jer og hvad i ellers har behov for af mål !, er det noget i kan klare ?. Dbh claus søgaard 41222222

  Svar

 • Ole-Helge Sørensen
  Ole-Helge Sørensen

  Hvorfor er der ikke syet kant på presseningen den er da dyr nok har lige købt en til min anden trailer med svejset hjørner og syet kant på en anden side til det halve af hvad i tager det er sgu lidt dårligt hilsen Ole

  Svar

 • Peter Jensen Andersen
  Peter Jensen Andersen

  Hej. Kan i lave et vandtæt tag til en pavillon på 3,5x3,5 m. Vores gamle er mørnet/flækket og det er ikke muligt at bestille et nyt. mvh Peter J. Andersen

  Svar

 • Børge Christensen
  Børge Christensen

  Hej Lirong Desværre er det ikke muligt for at levere er perfekt presenning som vil passe til din sandkasse, og det vil blive for dyrt kun at producere et stk.

  Svar

 • Lirong Yang
  Lirong Yang https://www.justathlete.dk/plum-giant-wooden-sand-pit

  Hej, Vi vil meget gerne få et tilbud af et grå presening for vores sandkasse. Det kan ses på https://www.justathlete.dk/plum-giant-wooden-sand-pit Mange tak! mvh, Lirong

  Svar

Skriv din kommentar