Indtast din nummerplade, så finder vi din bil for dig.
Find min bil

Hvad koster et anhængertræk?

Oprettet d.

Hvad koster et anhængertræk?

Hvad er prisen for et anhængertræk?

Det er et spørgsmål vi tit bliver stillet. Vi må svare til det, at det er et meget bredt spørgsmål. Det afhænger fuldstændig af hvad du ønsker, og hvilken bil du har.

Priserne varierer afhængigt af, om du har en ældre bil, hvor der ikke er så meget teknik, der skal tages højde for i elsættet, eller om bilen er ny og proppet med al den nyeste teknik. Så der kan ikke gives en ens pris på anhængertræk. Men du finder alle anhængertræk og elsæt her.

 

Skal du have et fast anhængertræk eller et aftageligt træk? Skal du have et 7 polet eller et 13 polet elsæt? Vil du selv montere trækket? Vil du selv finde en mekaniker eller et værksted? Eller vil du gerne have os til at fikse det for dig? Der er mange spørgsmål - vi har selvfølgelig svarene.

 

Fast eller aftageligt anhængertræk?

Mange får monteret et fast anhængertræk, hvis de ved med sig selv at de ikke er gode til at huske at tage en aftagelig krog af, når de har brugt den. Det er nemlig vigtigt, at afmontere den aftagelige trækkrog, så den ikke gror fast. Man kan ødelægge huset, som anhængertrækket skal sidde fast i, hvis man lader det sidde for længe. Så er der mange der siger pyt! - vi lader den bare sidde hele tiden. Det faste træk, vil her være det bedste valg. Fordi, det for det første er billigere end det aftagelige - så hvorfor ikke? og for det andet, når du skal til syn skal den aftagelige krog være afmonteret, så synsmanden kan se, at det kan lade sig gøre, at tage den af og sætte den på uden problemer.

Kort sagt; vælg et fast træk, hvis du mener at du er typen, der alligevel vil lade trækket sidde på det meste af tiden.

 

Hvis du derimod er typen der synes bilen er flottest uden krog, hvilket langt de fleste biler er. Så er det et aftageligt anhængertræk du skal have.

Til nogle bilmodeller laves der kun aftagelig anhængertræk. Det kan være at nummerpladen sidder for langt nede, og derfor vil et anhængertræk dække for nummerpladen. Her kan man med fordel bruge et aftageligt træk, som kan tages af efter brug.

 

Omvendt er der nogle biler, hvor der kun kan monteres et fast anhængertræk. Her kan kofangeren være udformet sådan, at der skal skæres et synligt hul. Det vil sige at det vil se ret grimt ud, hvis man monterer et aftageligt anhængertræk, og krogen ikke sidder og skærmer for hullet.

 

7 polet elsæt eller 13 polet elsæt? Det er også et spørgsmål, der skal tages stilling til. Som tommelfingerregel siger man, at hvis du kører med campingvogn med en masse elektronik som køleskab osv anbefales et 13 polet elsæt. Derimod kører du mest med en ganske almindelig trailer er det rigtig fint med et 7 polet elsæt. Men i bund og grund er det hip som hap, for har du et 7 polet elsæt og har brug for 13 polet, kan du sætte en adaptor på og omvendt. Så i korte træk vælg det du har brug for her og nu.

 

Du kan sagtens selv montere anhængertrækket selv - hvis du er lidt ferm på fingrene. Her kræver det, at du inden du gør noget som helst andet, at du gennemlæser monteringsvejledningen rigtig godt. Mange går bare igang uden at læse vejledningen - det ender sjældent godt. Når du selv har monteret dit anhængertræk skal bilen synes med anhængertrækket på og omregistreres hos skat.

Hvis du ikke har mod på selv at montere trækket, kan du få det monteret hos en mekaniker. Kender du selv en er det helt fint, - hvis ikke ringer du bare til os. Vi har gode kontakter til værksteder i hele Danmark. Vores værksteder monterer til en fast pris og laver papirarbejdet, så hvis din bil er under 8 år - slipper du for syn.

Det du skal gøre for at finde den præcise pris på det træk og elsæt, som passer til din bil er: 1- Gå ind på vores side, under anhængertræk og elsæt. 2 - Her vælger du dit bilmærke og model. 3 Find her finder du det anhængertræk og elsæt, der passer til din bils årgang. Hvis du på nogen måde er i tvivl kontakter du os bare, så hjælper vi. Det er en rigtig god ide at have reg nummeret klar.

Se hvad en montering koster her: "Montering af anhængertræk".

 

 

 

 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på både mail eller på telefonen og høre nærmere omkring detaljer for monteringen.

Klik her og læs mere om montering og besparelser.


Kommentar(er) 116

 • Daniel
  Daniel

  Hej, Hvad koster montering af fast træk på Seat Leon 1,0 tsi årgang 2020? Mvh Daniel

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Daniel

   Hej Daniel Vi kan tilbyde følgende priser. Pris incl mont pris eks. mont. Fast træk incl. 7 polet modelspecifikt elsæt ,montering og kodning 6.899,00 3.324,00 Fast træk incl. 13 polet modelspecifikt elsæt ,montering og kodning 7.848,00 3.523,00 Skjult aftageligt træk incl. 7 polet modelspecifikt elsæt ,montering og kodning 9.258,00 5.683,00 Skjult aftageligt træk incl. 13 polet modelspecifikt elsæt ,montering og kodning 10.207,00 5.882,00 Priserne er incl moms Vi monterer i følgende byer, Hvidovre - Kolding - Skive - Ikast- Pandrup - Hadsten - Rønde Med Venlig hilsen Jydekrog.

   Svar

 • Mette
  Mette

  Hej kan alle anhængertræk passe til alle biler? Og kan man bare tage den på med det samme? Eller skal der laves noget først på bilen?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Mette

   Hej Mette Både træk og elsæt er modelspecifikke alt efter fabrikat og årgang, og monteringen tager omkring 5 timer i gennemsnit.

   Svar

 • Oliver soto
  Oliver soto

  Hej hvordan er muligheden for at få skiftet fra fast krog til aftageligt? Har en golf 7.5 2017

  Svar

 • Felix Rink
  Felix Rink

  skal købe en skoda fabia combi 1,0 tsi ambition 95 hk stc idag kan man få fast krog til den og hvad vil vil prisen mon være? mvh Felix

  Svar

 • Jørgen Christensen
  Jørgen Christensen

  Hej Jydekrog Har en Bmw X1 2,5 E F48 Hybrid årgang 2020 hvor der sidder et originalt Bmw aftageligt monteret, men der mangle et el sæt 13 polet, hvad tager du for at montere et el sæt når trækket er monteret? Mvh Jørgen

  Svar

 • Nick Vive Nielsen
  Nick Vive Nielsen

  Hej. Jeg ønsker tilbud på aftageligt træk på en BMW 1 serie fra 06, Ønsker 13 polet stik, Og inkl montering ?

  Svar

 • Heidi Timann
  Heidi Timann

  Kan man ikke få aftageligt træk til Honda civic fra 2006

  Svar

 • Bruno Dancker
  Bruno Dancker

  Anhængertræk til en Morris 1000 1970. Skal kun bruges til cykelholder, Monterer selv

  Svar

 • Irene Petersen
  Irene Petersen

  Aftageligt træk til Suzuki swift 1.3 fra 2005?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Irene Petersen

   Hej Irene vi kan tilbyde følgende priser Pris m. mont Pris u. mont. Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.869,50 3.994,50 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.670,13 4.045,13 Alle priser er incl. moms. Med venlig hilsen Jydekrog. dk Kunderservice Børge Christensen

   Svar

  • Irene Petersen
   Irene Petersen

   som kommentar til af Børge Christensen

   Jeg er lidt forvirret har du skrevet 4 priser i det hele?😅

   Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Irene Petersen

   Hej Irene ja det kan jeg godt se der mangler lidt tekst men det er således Aftageligt træk og 7 polet elsæt monteret af os kr. 6869,50 hvis du monterer selv kr. 3994,50 og Aftageligt træk og 13 polet elsæt monteret af os kr. 7.670,13 hvis du monterer selv kr. 4.045,13 beklager at det gik lidt for hurtigt. med venlig hilsen Jydekrog.DK Kundeservice

   Svar

 • Jens Hansen
  Jens Hansen

  Hej kan du oplyse pris for træk på Rav4 2.0 årgang 2015 Det skal være 13 polet fast eller aftageligt Mvh Jens Hansen

  Svar

 • John jensen
  John jensen

  Hej kan jeg få en Pris på et aftagelig træk til en Passat gte Årg 2020 Inc montering. Eventuelt et svingbart træk På forhånd tak John

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af John jensen

   Hej John Skjult aftageligt træk incl. 13 polet elsæt og montering kr. 7.860,00 incl moms. Desværre så har vi ikke svingbart træk. Med venlig hilsen Jydekrog. dk Kundeservice

   Svar

 • Morten Pedersen
  Morten Pedersen

  Hej, Kan i give en Komplet pris inkl. montering og omregistrering, på aftageligt anhængertræk til en Ford Grand c-Max 1,0 scti titanium årg. 2013?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Morten Pedersen

   Hej Morten Aftageligt træk incl 7 polet modelspecifikt elsæt og montering kr. 6.583,00 Aftageligt træk incl 7 polet modelspecifikt elsæt og montering kr. 7.469,00 Priserne er incl moms

   Svar

  • Morten Pedersen
   Morten Pedersen

   som kommentar til af Børge Christensen

   Du skriver 2 priser men for samme specifikationer, jeg går ud fra den billigste pris er for fast træk? Når jeg søger på min nummerplade her på siden, så får jeg kun mulighed for at vælge 13-polet stik, men jeg har ikke behov for mere end et 7-polet. Skyldes det bilmodellen? (registreringsnummer er BS58073) Kan i oplyse hvilket værksted man bliver henvist til som det nærmeste, når man bor i det sydlige Aarhus? Jeg kunne nemlig godt tænke mig at forespørge en samlet pris på monteringen af anhængertrækket, samt montering af parkeringssensorer, hvis det kan lade sig gøre.

   Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Morten Pedersen

   Hej Morten Værkstedet nærmest dig er KP. Erhvervsbiler i Selling.. telf 21 71 15 77 Ja den billigste pris er fast træk og7 polet elsæt og den anden pris er aftageligt træk og 7 polet elsæt. Tænker at den billigste pris på montering af baksensor er hvis du fikser det direkte med værkstedet uden om os. Beklager at jeg fjumrede i det mht til priserne.

   Svar

  • Morten Pedersen
   Morten Pedersen

   som kommentar til af Børge Christensen

   Hej Børge, Helt iorden, og tak for de hurtige svar. Er der en grund til at jeg kun kan vælge 13-polet stik, når jeg søger på bilens nummerplade? Kan man se om bilen er forberedt for anhængertræk, eller om jeg også skal bestille et udvidelsessæt?

   Svar

 • Sasha
  Sasha

  Hej Vil gerne have pris for levering og montering af aftageligt træk for en Renault Clio IV 1,5 dci 90 HK hatch. årg.2017 På forhånd tak

  Svar

  • Sasha
   Sasha

   som kommentar til af Sasha

   Tak for dit hurtige svar.

   Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Sasha

   Hej Sasha Vi kan tilbyde følgende priser Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.533,00 2.658,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.417,00 2.792,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 7.074,00 4.199,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.958,00 4.333,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Kevin Christiansen
  Kevin Christiansen

  Hej hvad vil det koste og få træk på en pegout 208 acces fra 2012

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Kevin Christiansen

   Hej Kevin vi kan tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.637,00 2.762,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.537,00 2.912,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.682,00 3.807,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.582,00 3.957,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Mikkel Arnoldi Pedersen
  Mikkel Arnoldi Pedersen

  Hvad koster aftageligt træk på peugeot 5008, 2018 model.

  Svar

 • Diana
  Diana

  Hvad koster det er få monteret a hængertræk på Peugeot 207 fra 2010?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Diana

   Hej Diana Vi kan tilbyde følgende priser Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.165,00 2.290,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.010,00 2.385,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.189,00 3.314,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.034,00 3.409,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Bodil
  Bodil

  Hvad koster det at ændre et 13 pols stik til et 7 på min trækkrog.

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Bodil

   Hej Bodil Hvis du har mulighed for det så ring venligt på telf. 26 11 16 93 så snakker vi lige løsningerne igennem. Med venlig hilsne Jydekrog. DK Kundeservice

   Svar

 • Maria Ege
  Maria Ege

  Jeg er bosat i Frankrig og har købt bil hernede, men er i dk og har brug for at få et træk på bilen. kan man få det på en udenlandsk bil. Citroen picasso 4 grand fra 2017 I så fald hvad er prisen ( aftageligt og fast ) Kan man evt trække noget afgift fra når det er på en udenlandsk bil. Jeg har brug for at få en trailer med mig hjem igen og det var ikke planlagt, derfor blev det ikke gjort i frankrig. Med venlig hilsen Maria

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Maria Ege

   Hej Marie Vedr. træk til Citroen C4 Gran Picasso årg. 2017 der kan vi tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.624,00 2.749,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.509,00 2.884,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.643,00 3.768,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.528,00 3.903,00 Alle priser er incl. moms. Det kan sagtens monteres på bilen på udenlandske nummerplader, men godkendelse hos de udenlandske myndigheder kan vi ikke klare det må ordnes lokalt i dt pågældende land, det er ikke muligt at trække nogen afgift fra. Med venlig hilsen Jydekrog.DK Kundeservice.

   Svar

 • Carsten Kaas
  Carsten Kaas

  Hej Jydekrog Kan i give mig pris på træk (aftageligt) inkl. montering til en Mercedes C klasse (stationcar kompressor) årgang 2008

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Carsten Kaas

   Hej Carsten Skjult aftagligt træk incl. 7 polet modelspecifikt elsæt og montering kr 7.140,00 incl moms. Skjult aftagligt træk incl. 13 polet modelspecifikt elsæt og montering kr 8.200,00 incl moms.

   Svar

 • Sabrina Chrestensen
  Sabrina Chrestensen

  Hej. Hvad koster det for træk på en Kia Rio fra 2016? Er der mulighed for både aftageligt og fast træk? Hvis Ja ønsker jeg pris på begge dele. 13 polet. Mvh. Sabrina Chrestensen

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Sabrina Chrestensen

   Hej Sabrina det er kun muligt med aftageligt træk til din Kia Rio og vi kan tilbydefølgende pris. Aftageligt skjult træk incl 13 polet modelspecifikt elsæt og montering kr. 8.300,- Prisen er incl moms.

   Svar

 • Mads Vestergaard
  Mads Vestergaard

  Hej, hvad koster et monteret træk til Ford S-Max årgang 2018 eller 2019?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Mads Vestergaard

   Hej Mads vi kan tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.348,50 4.098,50 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 8.551,00 5.301,00 Alle priser er incl. moms. Med venlig hilsen Jydekrog.

   Svar

 • Niels Henrik
  Niels Henrik

  Hvad koster et anhængertræk til Mercedes Vito 116 fra 2011?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Niels Henrik

   Hej Niels Henrik Her er link til træk og elsæt til Vito årg. 2011 https://jydekrog.dk/shop/466-mercedes-v-klasse-viano/15374-fast-anhaengertraek-til-mercedes-v-klasse-639-vito-van-aarg-102003---042014/ https://jydekrog.dk/shop/466-mercedes-v-klasse-viano/17189-aftageligt-mercedes-til-v-klasse-639-vito-van--viano---gule-plader-aarg-102003---042014/ https://jydekrog.dk/shop/466-mercedes-v-klasse-viano/17185-7-polet-elsaet-til-mercedes-v-klasse-639-vito-vanviano-aarg-082005---052014/ https://jydekrog.dk/shop/866-montering-af-anhaengertraek/14641-montering-af-traek-og-7-polet-elsaet/ Håber at det kan hjælpe dig videre- Med venlig hilsen Jydekrog. Kundeservice

   Svar

 • Lucas May Jest
  Lucas May Jest

  Min Honda civic er fra 1998 reg nummer- CL63494

  Svar

 • Lucas May Jest
  Lucas May Jest

  Hej, jeg ønsker at få aftageligt træk monteret på min Honda Civic hatcback ej9 1,4 is. Hvad ville det koste?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Lucas May Jest

   Hej Lucas Hvilken årgang har din Civic, oplyst evt. også nummerplade så kan vi slå den op. Men venlig hilsen Jydekrog.DK Kundeservice.

   Svar

 • Edvard
  Edvard

  Hej , jeg ønsker en pris på køb og montering af fast træk 13 polet stik til en Renault Clio 4 - 1.5 dCI 2017. Har ikke bak sensor. Mvh Edvard

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Edvard

   Hej Edward Fast træk og 13 polet elsæt samt montering pris kr. 6.200,- incl moms. Med venlig hilsen Jydekrog DK

   Svar

 • Allan
  Allan

  Hej, hvad vil et fast træk koste til en Renault Clio V både monteret og bare leveret, og er elsæt plug & Play eller ? Den har bak sensor.

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Allan

   Hej Lars Godt Nytår Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.434,00 3.184,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 8.329,00 5.079,00 Alle priser er incl. moms. Bemærk vi kan ikke anbefale en løsning med fast træk og baksensor Med venlig hilsne Jydekrog.dk Kundeservice.

   Svar

 • Joakim Mattsson
  Joakim Mattsson

  hey, har lige købt en ny polo og “glemt” at få et aftageligt træk monteret. Bilen er fra 2019, hvad vil det koste ?Mvh Joakim

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Joakim Mattsson

   Hej Joakim Skjult aftageligt træk incl. 7 polet modelspecifikt elsæt og montering kr. 7.440,00 Skjult aftageligt træk incl.13 polet modelspecifikt elsæt og montering kr. 8.200,00 Begge priser er incl moms. Ovenstående gælder ikke for GTI modeller. Med venlig hilsen Jydekrog.Dk Kundeservice.

   Svar

 • Ronnie Jensen
  Ronnie Jensen

  Hvad koster det for træk til en Peugeot 308 SW fra 2017? 7 polet.

  Svar

 • Tomas Karbauskas
  Tomas Karbauskas

  Hej jeg har spørgsmål. Hvad koster en montering træk til hyundai i30 1.6 t-gdi sport 2016?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Tomas Karbauskas

   Hej Thomas Hvis det er en St. car du har så er det disse priser pris m. mont . pris u. mont Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 7.224,50 4.424,50 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 8.065,75 4.565,75 Alle priser er incl. moms. og hvis det er en 5 dørs hatchback du har så er det disse priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.662,50 2.862,50 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.503,75 3.003,75 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 7.338,50 4.538,50 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 8.179,75 4.679,75 Alle priser er incl. moms. Med venlig hilsen Jydekreog.dk

   Svar

 • Inge Dina Schmidt-Davidsen
  Inge Dina Schmidt-Davidsen

  Jeg vil gerne vide hvad montering af træk koster til en Peugeot 107 fra 2017? Tænker at investere i et af de mindste trailere. Mvh Inge

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Inge Dina Schmidt-Davidsen

   Hej Inge Peugeot 107 er desværre ikke godkendt til at trække en lille trailer, da den ikke må trække noget. Dog er tilladt at montere et træk der kun er beregnet til cykelstativ. Med venlig hilsen Jydekrog.Dk Kundeservice

   Svar

 • Aiman Zayyat
  Aiman Zayyat

  Hej. Hvad koster en montering af henholdsvis et fast træk eller aftageligt træk til en VW Passat årgang 2014 stationcar?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Aiman Zayyat

   Hej Aiman Tak for din forespørgsel. Vi kan tilbyde følgende priser Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.367,00 3.567,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.308,00 3.808,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 7.813,00 5.013,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 8.754,00 5.254,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Hanne
  Hanne

  Hej,hvad koster et 7-polet fast anhængertræk til en Alfa Romeo Mito model 2012 ? Mvh. Hanne

  Svar

 • John Kraack
  John Kraack

  Hvad er prisen på træk både fast og aftageligt til Honda CR-V 2013. mvh John

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af John Kraack

   Hej John Vi kan tilbyde følgende priser Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.111,00 2.311,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 5.946,00 2.446,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.384,00 3.584,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.219,00 3.719,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Egiras Uniwien
  Egiras Uniwien

  Hejsa Vil høre på pris for træk (7 polet) til Skoda fabia combi 2019, Mvh. Egiras

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Egiras Uniwien

   Hej Egiras Vi kan tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.228,00 2.428,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.057,00 2.557,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.762,00 3.962,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.591,00 4.091,00 Alle priser er incl. moms. Med venlig hilsen Jydekrog.DK Kunderservice.

   Svar

 • Jimmi Thomassen
  Jimmi Thomassen

  Hej Hvad koster en krog til en Opel Astra 1,4 2014

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Jimmi Thomassen

   Hej Jimmi Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.353,00 2.553,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.141,00 2.641,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.345,00 3.545,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.133,00 3.633,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Mia Bundgaard
  Mia Bundgaard

  Hej Hvad koster træk til Audi Q5 fra 2009. Mvh Mia Bundgaard

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Mia Bundgaard

   Hej Mia Vedr. træk til Audi Q5 der kan vi tilbyde følgende. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.288,00 2.488,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.036,00 2.536,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.701,00 3.901,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.449,00 3.949,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Lone
  Lone

  Hej. Hvor meget viil en trækkrog til en Hyundai i10 1.2 koste inkl montering? Mvh Lone

  Svar

 • Leif
  Leif

  Montering af fast træk 7 pol stik til ford Fiesta 1,0 L. SCTI 125 TITANIUM fra 2016

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Leif

   Hej Leif Vores træk passer desværre ikke til Titanium udgaverne. Med venlig hilsen Jydekrog.

   Svar

 • Kristian
  Kristian

  Hej. Hvad koster træk og montering på henholdsvis Skoda Superb Combi fra 2016 og VW Touran fra 2019?

  Svar

 • Betina Nielsen
  Betina Nielsen

  Har fået tilbud på montering af træk hos bilforhandler, men det er jo typisk meget dyrere. Hvad koster montering af fast træk på en Ford Mondeo 2015 Ecoboost Titanium

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Betina Nielsen

   Hej Betina Vi kan tilbyd efølgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 4.972,00 2.172,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 5.775,00 2.275,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.244,00 3.444,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.047,00 3.547,00 Alle priser er incl. moms. Med venlig hilsen Jydekrog.DK Kundeservice.

   Svar

  • Betina Nielsen
   Betina Nielsen

   som kommentar til af Børge Christensen

   Hej Børge, Mange tak for tilbuddet. Kan se at I også monterer i KBH.området ? Er det rigtigt og til samme pris?

   Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Betina Nielsen

   Hej Betina Ja det er korrekt og det er samme pris over hele landet

   Svar

 • Omer Kiani
  Omer Kiani

  Hej Børge. Hvad vil det koster mig for anhænger 7 polet til VW polo 2016.

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Omer Kiani

   Hej Omer vi kan tilbyde følgende priser til din Polo Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.519,00 2.719,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.282,00 2.782,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.935,00 4.135,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.698,00 4.198,00 Alle priser er incl. moms. Med venlig hlsen Jydekrog. Dk Kundeservice

   Svar

 • Walid
  Walid

  Hej jeg vil gerne høre hvor meget det vil koste mig og få anhænger træk til min ford s max fra 2011

  Svar

 • Kenneth Thomsen
  Kenneth Thomsen

  Hej - Hvad koster jydekrog på en Chevrolet Aveo fra 2012 ? Bilen er uden reservehjul og kun 85 HK motor.

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Kenneth Thomsen

   Hej Kenneth vi kan tilbyde følgende priser Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.383,00 2.583,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.135,00 2.635,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.626,00 3.826,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.378,00 3.878,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

  • Kenneth Juhl Thomsen
   Kenneth Juhl Thomsen

   som kommentar til af Børge Christensen

   Hvad vil i anbefale af polet-stik (7 eller 13)? Jeg skal primært bruge anhængertræk til mindre trailer og cykel-holder.

   Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Kenneth Juhl Thomsen

   Hej Kenneth 7 polet vil være fint og rigeligt til dit behov

   Svar

 • Kenneth Thomsen
  Kenneth Thomsen

  Hej - Hvad koster jydekrog på en Chevrolet Aveo fra 2012 ?

  Svar

 • Frank Rasmussen
  Frank Rasmussen

  Hej. Jeg er ved at købe en Renault Clio IV Sports Tourer, men den står uden krog. Hvor meget skal I have for at montere sådan en?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Frank Rasmussen

   Hej Frank Vi kan tilbyde følgende Fast træk incl. 7 polet elsæt incl. montering kr . 5.247,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt incl. montering kr 6.069,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt incl. montering kr . 6.661,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt incl. montering kr . 7.483,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Kim Federspiel
  Kim Federspiel

  Hej Jeg har en VW golf variant 2.0 TDI fra 2015, reg nr CF 81352, hvad koster det at få monteret træk på sådan en fætter ? Mvh Kim

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Kim Federspiel

   Hej Kim Vi kan tilbyde dig følgende priser. Pris m. mont Fast træk incl. 7 polet elsæt og montering kr. 5.662,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt og montering kr. 6.424,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt og montering kr. 6.935,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt og montering kr. 7.697,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Irene primdahl Petersen
  Irene primdahl Petersen

  Hejsa, jeg har en Suzuki SWIFT der ikke er beregnet til og kan trække en trailer eller campingvogn, men da jeg er træt af folk kun holder 5mm afstand fra bagenden af mig vil jeg hære hvad det vil koste? Nummerplade: um49158

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Irene primdahl Petersen

   Hej Irene vi kan tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 4.614,25 1.814,25 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 5.593,00 2.093,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.856,25 3.056,25 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.835,00 3.335,00 Alle priser er incl. moms. Med venlig hilsen Jydekrog.dk

   Svar

 • Tim Thullesen
  Tim Thullesen

  Hej der.. Hvad koster det at købe og monteret et træk på en mercedes GLK 250 fra 2010

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Tim Thullesen

   Hej Kai Vi kan tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.650,50 2.850,50 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.424,00 2.924,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.883,50 4.083,50 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.657,00 4.157,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Jonas Vinther
  Jonas Vinther

  Hej jydekrog. Hva ville det koste med træk til en leon Reg nr BT58572 jeg har forberedelse til træk. Vh Jonas vinther

  Svar

 • Ib Kotzebue
  Ib Kotzebue

  Jeg vil have en trækkrog til min fiesta trend 1,1 fra 2018. Kan umiddelbart ikke finde en sådan på jeres hjemmeside ? M.v.h. Ib Kotzebue

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Ib Kotzebue

   Hej Ib Tak for din henvendelse. Har du et reg. nr. på din Fiesta så laver vi et forslag til dig. Med venlig hilsen Børge Christensen JYDEKROG.DK Glentevej 13 | DK-7430 Ikast | +45 26111693 | info@jydekrog.dk

   Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Børge Christensen

   Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.719,00 2.919,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.505,00 3.005,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 7.054,00 4.254,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.840,00 4.340,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Thomas
  Thomas

  Hvad koster aftageligt træk 13 polet til BMW 520 stc fra 2015 inkl montage?

  Svar

 • Robert Sørensen
  Robert Sørensen

  Hvad koster det at få monteret et anhængertræk på en Fiat Panda fra 2016

  Svar

 • Vinnie
  Vinnie

  Hej, Hvad koster montering af aftagelig træk (13 pol) på en Honda CR-V 2019?

  Svar

 • Kenn Thiemer
  Kenn Thiemer

  Har kik på en Audi A4 uden træk. Hvordan finder jeg ud af, hvor meget den må trække, når der er monteret et træk.

  Svar

 • Rasmus Andersen
  Rasmus Andersen

  Hej. Hvad koster en montering af henholdsvis et fast træk eller aftageligt træk til en Ford Mondeo årgang 2016 stationcar?

  Svar

  • Jydekrog. Kundeservice
   Jydekrog. Kundeservice

   som kommentar til af Rasmus Andersen

   Hej Rasmus Vedr træk til Ford Mondeo St. car. Årg 2016 der kan vi tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 4.772,00 2.172,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 5.525,00 2.275,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.044,00 3.444,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.797,00 3.547,00 Alle priser er incl. moms.

   Svar

 • Claus Bjarne Christensen
  Claus Bjarne Christensen

  Kære Børge Tak for samtalen. prisen er ca. 5.300 kr iflg dig - tak igen Sted tæt på Aarhus - adresse Hadsten min nye bil er Mercedes - V-klasse - Ekstra Lang (nuværende er bil - Viano - ekstra lang) med venlig hilsen Bjarne

  Svar

 • Mikael Simonsen
  Mikael Simonsen

  Hej hvad koster det hvis i skal montere et fast anhængertræk med 13pol på en ny Peugeot 2008

  Svar

 • Børge
  Børge

  Hej Kennet Vedr. træk til Renault Megane IV årg 2016 der kan vi tilbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.160,00 2.560,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 5.970,00 2.720,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.150,00 3.550,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.960,00 3.710,00 Alle priser er incl. moms.

  Svar

 • Kennet
  Kennet

  Hejsa Anhænger træk på en Renault megane lv 1,5 dci 110hk fra 2016 Hvad er prisen på sådan en omgang ? Mvh Kennet

  Svar

 • johnny thomsen
  johnny thomsen

  hej jeg ønsker at give min far en anhængertræk til hans Ford ka+ 2017 årgang. men kan ikke finde det på jeres hjemmeside. er det noget i kan klare og hvad er prisen?

  Svar

  • Børge
   Børge

   som kommentar til af johnny thomsen

   Hej Johnny Ford Ka+ årg. 2017 der er en del begrænsning på hvad man kan få og må . Der fås et et aftageligt træk til Kr. 2589,00 incl moms. + et 7 polet modelspecifikt elsæt til Kr. 1059,00 incl. moms. begrænsninger består i at ovenstående kun kan godkendes til.: BILER UDEN RESERVEHJUL OG KUN 85 HK MOTOR.

   Svar

Skriv din kommentar