Indtast din nummerplade, så finder vi din bil for dig.
Find min bil

Hvordan får jeg billigst monteret anhængertræk?

Oprettet d.

Hvordan får jeg billigst monteret anhængertræk?

Ønsker du at få anhængertræk monteret på din bil, men ikke at betale en formue? Vi har træk og elsæt til stort set alle biler - OG IKKE MINDST - vi kan hjælpe med monteringen.

Det kan være en kostelig affære, at få eftermonteret anhængertræk på bilen. De autoriserede værksteder kan være ret dyre - men her er et alternativ. Hos os finder du de mest gennemtestede og bedste anhængertræk fra GDW til både nye, ældre og gamle biler. Vores elsæt er ligesom trækkene nogle af de bedste på markedet og modeltilpasset til hver enkelt bilmærke og model. Mange bilmærker producerer ikke selv anhængertræk og elsæt, men bruger de samme, som det du kan købe her. Bortset fra at her kan du spare mange penge - op mod 30% - nogle gange mere.

Her kan du se hvad montering af anhængertræk koster og her finder du træk og elsæt til alle biler.

 

Når det drejer sig om montering er du ikke på herrens mark - vi kan få det til at ske.

 

De nye biler i dag er så proppet med elektronik, at det billigste og det letteste er at få anhængertræk og elsæt monteret på et værksted. De ved hvad de har med at gøre, og de har det rigtige tekniske udstyr. Derfor vælger størstedelen af vores kunder at lade et af vores dygtige værksteder stå for monteringen.

 

Det er let og enkelt - du gør sådan her:

1. Gå ind på siden og vælg det anhængertræk og elsæt, der passer til din bil, og put det i 'kurven' ved at trykke på køb. Hvis du på nogen måde er i tvivl, om det er det rigtige du har valgt, er du altid velkommen til at ringe os op og blive vejledt. Det er altid en rigtig god ide, at skrive bilens reg. nr i bemærkningsfeltet, når du bestiller - så har vi mulighed for at dobbelttjekke.

2. Dernæst går du ind under 'montering af anhængertræk' og vælger montering udfra den type elsæt du har puttet i kurven. Dvs. er du igang med at bestille 7 polet elsæt, skal du selvfølgelig bestille montering af 7 polet elsæt.

Nede på siden er der en grå bjælke, hvor der står monteringsvæksteder. Her vælger du i hvilken by du gerne vil have trækket monteret (nogle værksteder har mulighed for leje/lånebil). Så putter du også det i kurven ved at trykke på 'køb' og går til indkøbskurv.

3. Så tjekker du lige at alt ser ud som det skal, og går til bestilling. Her udfylder du ordren, som normalt. Under bemærkninger til forsendelse skriver du bilens reg. nr og forslag til monteringstider dvs skriv ønske datoer for montering op. Regn med at der som tommelfingerregel er 5 hverdages ventetid til montering.

4. Herefter går du til betaling - vi trækker selvfølgelig først pengene når du har fået anhængertrækket monteret!

5. Vi vender tilbage med en bekræftelse og endelig monteringstid.

 

Som sagt før;  er du tvivl om noget, eller har du spørgsmål - ring eller skriv - vi vil hjælpe dig.


Kommentar(er) 8

 • Jan Nielsen
  Jan Nielsen

  Hvad koster et aftageligt træk til en Aidi Q2 årg. 2023 incl. montering og kodning?

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Jan Nielsen

   Hej Jan Anhængertræk til Audi Q2 2023 koster Pris incl mont pris ekskl. mont. Fast træk incl. 7 polet modelspecifikt elsæt . 6.989,00 3.414,00 Fast træk incl. 13 polet modelspecifikt elsæt. 7.784,00 3.459,00 Skjult aftageligt træk incl. 7 polet modelspecifikt elsæt. 8.866,00 5.291,00 Skjult aftageligt træk incl. 13 polet modelspecifikt elsæt. 9.661,00 5.336,00 Priserne er incl moms Med venlig hilsen Børge Christensen JYDEKROG.DK Vestervangsvej 24 | DK-8410 Rønde | +45 26111693 | info@jydekrog.dk

   Svar

 • Johnny Jensen
  Johnny Jensen

  Hej en pris på en Renault Megan etech fra 2022 Fast træk og med 7pols stik hvad kan i lave det til

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen

   som kommentar til af Johnny Jensen

   Hej Johnny Fast træk incl. 7 polet modelspecifikt elsæt, montering og kodning kr. 7.179,00 incl moms. Bemærk kun muligt for modeller der er forbered til træk. Med venlig hilsen Jydekrog.dk

   Svar

 • Finn R
  Finn R

  Hejsa Hvad koster et aftageligt træk, med 7 polet stik, monteret på Toyota Yaris Cross Hybrid model 2022 Mvh Finn

  Svar

 • Glenn Rasmussen
  Glenn Rasmussen

  Hvad koster anhængertræk til Audi a6 stc årgang 2005 2,7 TDI med og uden montering

  Svar

  • Børge Christensen
   Børge Christensen http://www.: https://jydekrog.dk/

   som kommentar til af Glenn Rasmussen

   Hej Glenn Vi kan tilbyde følgende. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt & Kodning kr. 7.620,00 4.745,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt & kodning kr. 8.649,00 5.024,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt & kodning kr. 8.888,00 6.013,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt & kodning kr. 9.917,00 6.292,00 Alle priser er incl. moms. Tilbudet er gældende i 14 dage fra d.d. Vi monterer i Hvidovre – Kolding – Oksbøl – Skive – Ikast – Århus Nord/Hadsten - Videbæk – Knebel – Viborg - Pandrup Jydekrog.dk Børge Christensen Glentevej 13, DK-7430 Ikast Tlf. + 45 26 11 16 93 Mail.: info@jydekrog.dk

   Svar

 • Anders O.
  Anders O.

  Hej Jydekrog Hvad koster et aftageligt træk med 7-polet stik til en Seat Leon 1.4 tsi 150hk stationcar fra 2018? Mvh. Anders O.

  Svar

Skriv din kommentar