Indtast din nummerplade, så finder vi din bil for dig.
Find min bil

Pris og kvalitet

Oprettet d.

 

At stå at vælge mellem noget billigt - noget dyrere - og noget virkeligt dyrt, det er vist noget alle kan nikke genkendende til. Og vi har også alle prøvet at komme hjem med noget dyrt som ikke var pengene værd, og omvendt også erfaret at det kan være dyrt at spare den sidste krone.

Her vil vi forklare lidt om vores anhængertræk og den kvalitet de er fremstillet i.

Du kan finde anhængertræk på markedet, som er noget billigere end vores, og du kan finde træk, som er meget dyrree. At tale om priser er altid svært, specielt på nettet, hvor man altid kan finde noget billigere - hvis man gider at lede længe nok, og hvis man er gambler. Jydekrog.dk er ikke gamblere og ihvertfald ikke når det gælder biler - sikkerhed og kvalitet.

Vi vil ikke selv have hvad som helst monteret på vores bil. En bil som man betaler mange penge for, og som man også gerne skulle ha lidt for den dag den skal sælges.

Derfor har vi valgt at forhandle Dansk anhængertræk/GDW anhængertræk. GDW er belgisk og producerer anhængertræk til bilproducenter og til eftermarkedet. Det vil sige de er specialister - og ved hvad de har med at gøre. Mange af de træk du finder her i shoppen, er de samme anhængertræk, som produceten eller det autoriserede værksted bruger.

Jydekrog.dk er den eneste wepshop/ butik, som forhandler GDW anhængertræk.

 

GDWs anhængertræk program er det smarteste - det mest innovative.

Lad os sige at du får monteret et aftageligt anhængertræk på din bil. Men efter noget tid er du træt af at tage krogen af og sætte den på igen. Desuden er den også blevet væk! Du bestemmer dig for, at du vil have fast træk på i stedet for det aftagelige, som du har nu. Hvis du har et GDW træk monteret på bilen i forvejen - er det nok at købe en ny krog. Det vil sige bommen er forberedt til både fast og aftagelig krog. Så er det op til dig, hvad du foretrækker.

 

Dansk anhængertræk er en del af GDW. De producerer nogle af GDWs træk her i Danmark, hvilket er en fordel, for leveringstider. Nogen vil måske også påstå kvalitet, og andre vil se på den lave CO2 omkostning. Alle GDWs anhængertræk bliver produceret inden for Europas grænser, så uanset om trækket til din bil er produceret i Danmark eller ej - er du sikker på at det ikke er fremstillet i Kina.

Hos Dansk anhængertræk specialfremstiller man også træk til veteranbiler, autocampere og elbiler - det er de faktisk verdensmestre i.

Elsættene er fra Jaeger i Tyskland - igen det sikre valg. Jaeger er størst og bedst - sådan er det bare!

 

Det vil til enhver tid give mening at købe et GDW anhængertræk. Du kan uden tvivl finde anhængertræk som er billigere, men du kan også finde nogle som er dyre. Som regel er det altid godt at gå efter de etablerede mærker. Noget andet som også er godt, at kigge på når du vælger anhængetræk, er om de faktisk har en afdeling og et lager i Danmark. Mange anhængertræk mærker sælger igennem danske sider, uden fysisk at være tilstede i Danmark - det kan ende i noget bøvl.

 

I vores program finder du faste - aftagelige og skjult aftagelige anhængertræk alle lavet efter den nyeste teknologi. De nye skjult aftagelige træk er i dag så gode og nemme at tage af og på, at man ikke skulle tro det var muligt.

I sidste ende er det dig det bestemmer, om du vil ha pris og kvalitet til at hænge sammen - vi kan bare sige, at her hos os gør de.


Kommentar(er) 8

 • Michael Sehested
  Michael Sehested

  Hej Kan i lave et træk til goliath gd 750 fra 1954 ?

  Svar

 • Thomas Hansen
  Thomas Hansen

  Hej Hvad koster et fast træk monteret til en citroen Nr plade Cy27027 med 13 polet.

  Svar

 • Børge Christensen
  Børge Christensen

  Hej Dennis ØV den har vi ikke træk til desværre

  Svar

 • Dennis Pris på
  Dennis Pris på

  Hejsa hvad vil en ca pris være på aftageligt anhængertræk til en ford mustang 5.0 cabriolet år 1991 , samt hvordan med syn og godkendelse?

  Svar

 • Børge Christensen
  Børge Christensen

  Hej Mogens Vedr. træk til VW T.Cross der kan vi tiulbyde følgende priser. Pris m. mont Pris u. mont. Fast træk incl. 7 polet elsæt kr. 5.656,00 2.856,00 Fast træk incl. 13 polet elsæt kr. 6.570,00 3.070,00 Aftageligt træk incl. 7 polet elsæt kr. 6.726,00 3.926,00 Aftageligt træk incl. 13 polet elsæt kr. 7.640,00 4.140,00 Alle priser er incl. moms. DU kan vente mens monteringen foregår men det tager altså mindst 5 timer, det er længe at vente på et værksted.

  Svar

 • mogens mortensen
  mogens mortensen

  Jeg kan se at i har aftagelig træk til en WV TCross , hvad koster det incl. Montage og hvor lang tid tager det at Mont. Så man kunne vente mens det bliver Mont.

  Svar

Skriv din kommentar